Бяхме доста гладни по времето, когато беше безопасно да се свали таблиците с табла.

healthblog

Бяхме доста гладни по времето, когато беше безопасно да се свали таблиците с табла.

Реших снощи, че искам да имам двойна партида зърна само с орехово масло отгоре a la polly + heather. Те правят овеса да изглежда толкова просто, но толкова добре.

Тази купа съдържа:

1/3 чаша овес1/4 чаша 9 зърнена зърнена култура 1/2 бананапинч солсплаш ванилия1 с.л.

Amazon Bliss беше добро, но ми се иска да се е стопил, както прави какаото блаженство.

с чай чай, който Мара ми изпрати!

Момче беше тази купа пълнеж !! Стомахът ми почти се боли, както ядях (вероятно трябваше да ям малко по -бавно). Хареса ми обема на по -голямата порция (очевидно), но пропуснах хрускането на обичайните си гарнитури и по -скоро бих имал малко по -малко в стомаха си В момента!

Говорейки за Мара, тя ми дава възможност да раздам един от своите супер сладки блогърски прелести !!! .

да влезете: Оставете коментар по -долу от Dinnertime!

Забележка: Няма да отговоря> Коментари в тази публикация поради големия обем на записите, така че ме попитайте Вашите въпроси на обяд!

Мара дава И днес и днес можете да ги поръчате за 7 долара чрез нейния сайт.

Още забавление на раздаване –

zest раздава преобразуване на блога!

Ако имате блог, той е по -свик Нямате блог, но се страхувайте да започнете, той ще ви помогне да настроите магазин.

Надявам се да спечеля 😉

списъка на TODO:

~ 25 публикации на гости LeftworkworkOutConf. Calllunchblog за мен x 3 публикации за гости също haircut? packlaundrypaint toenailsprep за вечеря partycook за вечеря парти за вечеря

ахххх!

Още публикации от Kath:

уау, никога не съм пропускал никога не съм пропуснал Полет [почука на дърво], но Емили и аз със сигурност се приближихме днес!

Дъжд + Dark + DC час за бързане означаваше, че сме на паркинг по пътя към летището. Въпреки че беше на 4 мили, мисля, че се движехме около 4 мили в час. Нашето пътуване нямаше да се случи с кола. Ако бяхме без куфари или наранен крак, може би ще успеем да бягаме там по -бързо!

Въведете: Метрото. Трябваше просто да ни накара Кейси да ни пусне там, за да започне! След като бяхме на метростанцията, бяхме на летището след 10 минути.

Тогава имахме още по -дълъг поход до Frontier Airlines. Току -що стигнахме до портата си с достатъчно време, за да купим кафе (което за щастие не беше твърде лошо) и скочи на борда.

Не съм фен на Frontier Airlines (което чух, че е толкова добре!) Няма wifi за полета. Без филми или телевизия (е, те струват допълнително).

Въпреки това, ние сме в добро настроение !!!!

3 прави часа говорене, четене на списания, някои блогове. Щастливи листовки.

Закуската днес беше опакована за полета. По времето, когато беше безопасно да оставим маси за табла.

Английски сандвичи с мъфини с пюре банан, бадемово масло и тиквено масло. Изядох другата половина на банана си в 6:30, когато опаковах сандвича и това се справи добре, докато нямаше време да ям всъщност.

Вкусно, но изчезна твърде бързо !! Въпреки че аз обикновено съм тип 3-хранене на ден-плюс-един, когато пътувам, особено на запад, мисля, че мини ястия + закуски имат по-голям смисъл от нивата на глада ми. И ние имаме много закуски, готови да тръгнем!

Кацнахме в Денвър и бяхме посрещнати от прекрасна домакиня, носеща някои смутита !! Jamba Banana + Granola Berry Blasts. Благодаря Ашли!

Wheee!

Полетът на партито в Денвър е на път да се освободи! Джина току -що пристигна!

Още публикации от Kath:

сутрин !!

Определено ми е настинка, но мисля, че се справям добре, като го държа на разстояние. Надяваме се, че няма да стане по -лошо! Определено се почувствах по -добре тази сутрин, отколкото снощи. Просто се очертава. Все още не е официална настинка със симптоми. ; Дейв Фармар. Внесох в космическия нагревател (и взривих предпазител!) И имах страхотна йога сесия. Подкастите на Дейв Фармър са по -добри за опитен йоги, защото трябва да знаете имената на позите, но неговата версия за начинаещи на Yogadownload е добра за тези, които искат да влязат в йога. Дейв е страхотен!

душ -> oiaj!

напълно Nuttzo.

Миксът:

1/4 чаша червена мелница на Боб Мюсли 2 с. Л. Разточен овес1/4 чаша мляко1/2 чаша водна сол1/3 банан (остатъци) 1/2 св. Л. Чиа семена

Разбъркано в края:

1/2 чаша Pumpkin1/4 чаша вила Cheesecinnamon + Vanilla

гарнирана с малко коноп плюс гранола

По -късно Gators !!

Още Публикации от Kath:

Обявяване на моята специална нова концерт ……

Годишна блог партньорство за писане за новия сайт за здравето на Blue Shield на Anthem Blue Shield! Радвам се, че приех тази невероятна възможност да пиша за химн като диетолог и майка. Веднъж седмично в понеделник ще намерите моите публикации и видеоклипове, споделящи истории за храна, хранене и майчинство на уебсайта на Real Health.

Програмата е инициатива на Anthem за споделяне на здравни истории и разговори за искри около здравето в рамките на по -голямата си общност. Програмата се нарича истинско здраве, тъй като имплицитните обещания включват направяне на здравна информация и вдъхновение по -реални, като помагат на хората да се свържат с хора, които са като тях, когато става въпрос за ежедневни здравни навици.

Към мен се присъединяват разнообразна Екип от блогъри и теми от различни сфери на живота: Harold, Rosemary & Phyllis, RJ и Toni.

Трябваше да пропусна пътуване до Ню Йорк близо до моята дата, за да започна програмата, но затова те те Изпрати ми видео екипа „Ще помисля да ме следя в истинското здраве и да чуя повече!

Още публикации от Kath:

Когато гледам ловци на къщи, винаги ми попада под кожата ми, когато хората кажат о, този балкон би Прочети статията Бъдете идеални за сутрешно кафе и вестника. Бих искал да знам колко от тези хора наистина пият кафето си и четат хартиен вестник на палубите и балконите си, след като се преместят. И, защо просто не кажем пиене на кафе. Защо трябва винаги да е сутрешно кафе.

По същия начин, когато Мат описва страхотна реколта, той винаги казва на хората, че хлябът е идеален за сандвичи или вашия сутрешен тост. Знам, че той използва сутринта, защото поставя тост в перспектива, но все пак ми е на нервите! Просто си представям някой бизнесмен с чаша портокалов сок и резен тост с масло. Част от тази пълна закуска.

Нямам идея защо ви обяснявам тези хватки, освен факта, че днес имах сутрешен тост

това! ;

Всеки път, когато виждам, че други блогъри ядат тост с банан, той никога не изглежда много пълнещ. Като въздух! Но това беше доста пълнене и имаше вкус невероятно. Точно това, което исках! Надявам се, че ме държи – това беше доста добро количество хляб!

Аз също пих бира направо от бурето …

просто се шегувам! Това е готино кафе 🙂

Днес се движи ден за Карън (тя има 26 ′ U-Haul за разопаковане), така че ще й помогнем по цял ден. Надяваме се с малко пица да го прекратя!

Още публикации от Kath:

+ 5 мили = цяла храброст на лота!

Все още не мога да повярвам, че ние сме го е направил. И добавете хълм Хю Джас в сместа – изтичахме нагоре по скандалния „о хълм“ на UVA, който е много повече от планина, отколкото хълм, ако ме питате! Вдигнах най -стръмните части – нямаше как да продължа да пробягам. [Някой ден Сюзан!]

Винаги ям среща преди пистите си сега. Намирам, че това е абсолютно Perrrrrfect гориво, когато лягам от леглото -> бягам за кратко време.

overrrringe овес!

Снощи слоех в буркан (порции за един)

1/2 чаша амброзиален мюсли1/2 контейнер Гръцки кисело мляко1/2 чаша бадемово мляко1/ 2 чаша Pumpkin1/2 Bananapinch Salt, пръскайте ванилия, поръсете канела

Те приличаха на така:

Аз им разнесете всеки голям разбъркан и ги поставих в хладилника за през нощта. [Като нашия чист хладилник!? Винаги се стремя към усещане за бос контеса, когато отворим вратата

това! ]

Тази сутрин и те бяха хубави и дебели.

Добавих лъжица слънчогледово масло в средата.

Страхотна смесица от пълноценни храни Тихоокеански RIM + Buzz Decaf

още няколко свободни краища, за да се свърже и нашата фантазия за автомобили [a.k.a. Карън] скоро ще бъде тук, за да ни заведе до летището.

Още публикации от Kath:

Благодаря за всичките ви сладки коментари по новините 🙂 Не се натъжавах наистина, докато не започнах да правя колажа на Билис и се оказах, че подушвам на Маса за закуска и тогава не можах да пиша за овесени ядки!

Но въпреки това ядех вкусна купата тази сутрин 🙂 Основна основа с канталупа, гранола и слънчогледово масло.

и чай – Лука топло, след като го оставя да се охлади

Още публикации от Kath:

мама и спах страхотно в нашите уютни двойни легла !! Обичам, че хотелите са се хванали за тенденцията на Даун и повечето вериги вече имат утешители и възглавници.

Обикновено тичам в Гушер, когато посещавам Грам, но боже е студено! Мисълта да изляза в 7 часа сутринта не беше привлекателна. Тогава разбрах, че в този хотел има фитнес център !! Винаги забравям за тях, защото повечето са доста отвратителни, но те със сигурност служат на добра цел при замръзване на времето.

Моята тренировка по елиптика беше доста дрън – едва ли счупих пот и я имах на ниво 12. Понякога елиптивите просто не го правят за мен. Харесвам само предкорните с оръжие.

В края на тренировката си направих пет слънчеви поздрави – OUCH !! Все още толкова възпалено.

И тогава тръгнах по 11 стълби. Иска ми се да си помислих да спестя повече време, за да направя повече стълби – сега това ме затаи без дъх! Следващия път …

мама и аз сега се къпем. В допълнение към семейство в Манхатън, ние сме семейство Noxzema! Грам и поп винаги са го използвали, а майка ми е пристрастена голямо време. Аз също го обичам. И двамата имаме юноши от Noxzema в нашите туристически чанти!

Наистина оценяваме половината и половината в комплекта за кафе! Няма да го направя, ако е пудра крем, но половината и половината ще го направя. Също така не мисля, че тази африканска смес на SBUX е лоша – харесва ми! (Просто ми се иска да мога да го направя по -силна варя!)

Отпиване на кафе и поставяне на грим. Насочихме се към търговеца Джо (!!) на кратка разходка и след това към Грам за закуска. Гладен съм!

ще се видим, когато се видим 🙂

Още публикации от Kath:

беше в настроение за нещо различно – и празнично! – тази сутрин.

Исках зелен пюре, но и нещо хрупкаво и препечено. Реших да имам и двете!

Една от сирените ролки на Мат се разпери и гарнирана със сос от червени боровинки от едната страна и мараната AB от другата и кокос за гарнитура.

Смърт на желанието

1 чаша органично мляко1/2 Banana1 Plum2 Големи шепи Спанач

Беше невероятно пухкав! И бихте ли повярвали, че го изпих от… .Glass!? Без купа или лъжица!

Приятен ден !!

Още публикации от Kath:

Току -що се прибрах от няколко дни на външните банки с група приятели. Докато времето се чувстваше по -скоро като март, отколкото май, все още влязохме във всички акценти на плажа вакация: палачинки, разходки в пясъка, (фригидно) потапяне в океана, нова линия за тен, дъждовно следобедно четене, настолни игри, бири в Слънцето, плажните игри, ниско съдържание на купе и сладолед.

това!

[oops!]

Още публикации от Kath:

Някой да вземе температурата ми – имам треска на кабината!

Цял ден сърбех, за да направя нещо. Предавам се на проекта. Моите избори за задачи бяха прочетени, гледат телевизия или изучаване. По някаква причина никой от тях не беше привлекателен! Исках да сортирам или организирам, но беше твърде студено и дъждовно, за да правя някакви проекти около къщата (като например сортиране на повече неща в гаража, които се нуждаят от сортиране!), Колкото и да съм, колкото и да имам няколко седмици, преди да започне стажът ми, Наистина се справям по-добре, когато имам списък със задачи, който включва правене на неща.

Едно нещо, което направих днес, което беше много ръце, беше да направя бисквити с моята каша от сок!

Следвах рецептата на Гена доста отблизо, с изключение на това, че ги сложих в моята 170* фурна за 5 часа вместо дехидратор.

Крекерите ми включват

това зеле, морков, ябълка, оранжева целулоза (~ 2,5 чаши?) Стискане на лимонов сок1/2 натрупване на чаррий прах1/4 ч.л канела

разтворете върху листа за бисквитки (напръскани с спрей за готвене)

Два часа по -късно те започнаха да хрупкаят! Опитах да ги режа (с резачката си за пица) и те бяха много крехки, така че ги оставих сами по -дълго

след пет часа – обявих, че са готови! Бяха избити от двете страни. Не хрупкава. Хрупкав.

Присъдата? Те бяха добри !!! I especially liked the flax seeds 🙂 I nibbled my way through them from start to finish, so by the time they came out of the oven I didn’t really have more than 2-3.

В спектъра на закупени от магазини и домашни крекери бих им дал около 3

но като се има предвид, че те са направени от зеленчуци, които са били предназначени за компоста, бих щял да Дайте им 7

Определено ще ги правя отново – може би с различно комбо от подправки. Гена казва, че са добре се разпаднали върху салати. Мисля, че това звучи като страхотен план!

Вечерята тази вечер беше мързелива и лесна – но все пак много добра! Мат и аз току -що разпаднахме из кухнята, вперил поглед в печката и фурната, когато щеше да е готово. Днес нямам енергия !! Хапнахме на 6 на точката – супер рано за нас !! Ние приключихме и почистихме до 6:45.

Акцентът бяха тези диви аласкински филета на палто, които бях изпратен от американските уелнес меса, за да изпробвам. Това е друг вариант, който читател препоръча за поръчка на етично хранене, одобрено месо + риба по пощата. Компанията е базирана в Мисури кооперация на семейните ферми и предлага огромно разнообразие-от резки до бизони до заек до морски дарове. Както може да се очаква, цените са малко високи, но за да се доставят на прага ви е напълно удобно и вероятно си струва разходите за някои.

Поддържахме рецептата проста и разперихме палто за около 6 минути на страна, подправени само със сол и черен пипер, след което добавихме тънка филия масло и пресен копър за сервиране. Беше малко от трудната страна (това ли е как палто е естествено?), Но рибата беше вкусна.

отстрани ние задушихме малко зелен фасул и ги хвърлихме в лоза на долината на Напа

и аз имах резен Дакота с друг плъзгач от масло

i Обичайте новата ми настройка за купа с плодове! Обикновено имаме ограничен брой плодове, но тази седмица купих както ябълки, така и портокали в чанта, така че да имаме тонове! Със сигурност насърчава консумацията на плодове 🙂

Мат и гледахме заедно Конан след вечеря и аз работих малко ръмжене на стомаха в горната си камера 😉 Мат имаше фъстъчено масло с точки на брауни и имах вкус на Този мента бял шоколадов шкаф от страхотна реколта!

Направих Али горда и го сервирах в някакъв кефир. Кефир е точно като течно обикновено кисело мляко. Али има цяла публикация на него на своя сайт: Krazy for Kefir. Обичам нещата, но не съм го имал от векове.

Мина отлично със Scuffin! Добавете малко повече Scuffin към тази малка купа, която мразя от чантата 😉

Някой

има прическа! Разкошно!? Написах колоната за хранене за зимния брой на списание Breathe – внимателни празници!

Има чувството, че трябва да наближи 22:00, но е само 8:30 !! Може да вземе балонна вана. Прочети. Проучване. Гуф.

Развълнуван за излязането на слънцето – за кратко – утре!

Contents

Tags :
healthblog
Share This :

Have Any Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.